Chef’s ‘Fish’

Zomer oester
Citroen – echalot – rode wijn azijn Oesterbrood
VG | 6 st. | 18
VG | 9 st. | 25

Zarzuela “Saint – Paul”
( stoofgerecht met vis en schaaldieren)
rouille – toast
HG | 29

Gebakken dagverse vis
Robuchon aardappel | mousseline
Grijze garnalen | radijs
HG |28

Zeebaars filet (per 2 p.)
(bereidingsduur 45 minuten)
Aardappel in zoutkorst
Zoetzure venkel | antiboise | mizuna
HG | 32 p.p.

Chef’s ‘Beef’

Rundssteak blauw/wit
krokante ajuin | frisse sla
Handgesneden frietjes
Saus : Tyrolienne | bearnaise | peper
HG | 23
HG | Rossini 32

Dry Aged meat
Volgens marktaanbod
krokante ajuin | frisse sla
Handgesneden frietjes
Saus : Tyrolienne | bearnaise | peper
HG | 35
HG | Rossini | 44

Steak tartaar
(keuze uit twee bereidingen)

klassiek |Sla | friet | pickless
HG | 23
Aziatisch | Oester | nori | Gember | tobiko
HG | 26

Carpaccio zomerhert
Truffeldip | parmigiano
Vg | 25

Chef’s Classics

Garnaalkroket huisgemaakt in brickdeeg
Tomat d’antan | miso | garnalenolie
1 stuk als voorgerecht | 18
2 stuks met frietjes en sla | 25

Ceasar salad
kip | truffeldip
Vg | 16
Hg | 21

Hartkalfszwezeriken
Fondant komijn | jonge wortel | sjalot |   
Sucrine | olijf | Jus kriek
Hg | 36

Strozzapreti
(pasta) | puttanesca
HG | Veggie : € 18,50
HG | Met 3 gamba : € 25,00

Chef’s ‘Suggesties’

Gamba | pulpo | krab
Fiduea | venkel | San Marzano tomaat
Hg | 28,5

Gebakken foie gras
Framboos | radichio | goji bes
appelsien | hazelnoot
Vg | 22

Osso bucco | tomaat | parmesan
| citroen | pappardelle
HG | 30

Pokey bowl 
Basis van sushi rijst – edamame
Soja – ponzu – avocado – daikon
Komkommer – wortel
Tonijn | zeebaars | zalm 
VG of HG | 25,00

Desserts

Classic

Dame blanche ‘Marron’ style
Vanille ijs – namaleka - oreo crumble
€ 9,50

Champagne sabayon
(per 2 personen)
Vanille ijs
€ 12,50 p.p.

Tarte tatin
(gecarameliseerd appelgebak)
Rhum/rozijnen ijs – boerenjongens
€ 9,00

Moelleux van chocolade
Valrhona ‘Pur Caraïbe’
Amandelmelk ijs
€ 9,50

Sorbet ‘colonel’ 
Citroensorbet met vodka
€ 7,50

Kaasbord door kaasmeester ‘Van Tricht’
(4 soorten)
Confituur – huisgemaakt brood
€ 17,00

Suggestiedessert van de chef

Crème brulée
Madagascar vanille – noten crumble roomijs
€ 9,00

Doordat wij met dagverse producten werken die dagelijks aangevoerd worden, en wij alles vers
bereiden om een hoogstaande kwaliteit te kunnen waarborgen, en al onze klanten goed te kunnen dienen werken wij à la carte met een maximum van 3 verschillende gerechten per gang, per tafel.
Indien u informatie wenst omtrent de allergenen in onze gerechten, vraag gerust meer info.

De samenstelling van de gerechten kan veranderen