CHEF’S MENU

Keuze voorgerecht
Makreel ceviche | crème aubergine | courgette | ratjetoe
Of
Zomerhert carpaccio | geitenkaas ‘de volle maan’ | jonge biet | bloedsinaas

Tussengerecht *
Schaaldierenbouillon | vlaswijting | tijgergarnaal | bacon kroepoek

Hoofdgerecht
Dorade | fregola | sjalot | zebratomaat | citroengras | zeeuwse mossel
Of
Duroc secreto ‘green egg’ | pancetta | jonge wortel | oregano | mini girolle

Keuze dessert
Kers | kletskop jeneverbes | semi fredo zwarte kers
Of
Kaasbord ‘Van Tricht’ | brioche | huisgemaakte compôte | (suppl. € 5,00)

3 gangen : 48 euro
4 gangen (met *) : 58 euro
Aangepaste wijnen per gerecht te verkrijgen
Glas : € 7,50 | Karaf (0,5 l.) : € 21,00 | Fles : € 38,00