deze gerechten zijn enkel beschikbaar 's avonds

CHEF'S DEGUSTATIEMENU

3 degustatie hapjes

-

Charolais 'Rossini'
Postelein | biet | truffelmayo

-

Zarzuela
Zuiderse bereiding met vis en schaaldieren | venkel | toast | rouille

-

Coquille
Tortellini | boschampignons | pompoen | miso

-

Fazant
Kweepeer | schorseneer | albufera saus

Of

Alternatief hoofdgerecht 'VIS' | +5€

-

Mandarijn
Kaneel | nougat glacé | tutti frutti

Of

Kaas
door kaasmeester 'Van Tricht' | 5 soorten | brioche (+6 € p.p.)



Menu 4 gangen | 64
Menu 5 gangen | MET * | 75

Aangepaste wijn bij 4 gangen menu (wijn bij 2 voorgerechten en hoofdgerecht) | 23
Aangepaste wijn bij 5 gangen menu (wijn bij 3 voorgerechten en hoofdgerecht) | 29