deze gerechten zijn enkel beschikbaar 's avonds

CHEF'S DEGUSTATIEMENU

3 degustatie hapjes

-

Rundstartaar Charolais
Aceto | kapper | olijf | prunella | ansjovis

-

Jonge geitenkaas
Granny smith | verbena | couscous | citroen | granaatappel

-

Coquille *
Gepoft brood | palingcrème | sauce Vincen

-

Dorade
Strandkrab jus | mossel | grijze garnaal | prei | boter puree

Of

Presa Iberico
zoete paprika | wortel |jus tierenteyn & abt 12

-

Aardbei
framboos | kletskop | zure room

Of

Kaas
door kaasmeester 'Van Tricht' | 5 soorten | brioche (+6 € p.p.)



Menu 4 gangen | 59
Menu 5 gangen | MET * | 69

Aangepaste wijn bij 4 gangen menu (wijn bij 2 voorgerechten en hoofdgerecht) | | 22
Aangepaste wijn bij 5 gangen menu (wijn bij 3 voorgerechten en hoofdgerecht) | 28