A LA CARTE / FOODSHARING | MIDDAG & AVOND
Foodsharing | TO SHARE OR NOT
In ons sharing concept kan u bites delen om te starten bij apero
of meerdere als vervanger voorgerecht
Op vrijdag – en zaterdag avond serveren wij
telkens min. 2 bites per 2 personen en hoofdgerecht
Zalm | dragon eye roll | wasabi | soja | krokante ui | sriracha
18
Carpaccio coquille | chawanmushi van bisque | crème piment Basque
22
Nobashi garnaal (6st.) | passievruchten gel & piment bascilicum mayo
15
Rubia galega kroket | dashi | miso orange mayo
15
Schelpjes ‘ Thai style’ | kokos | rode peper
19
Prosciuto crudo Duroc d’olives | focaccia toast
19
Foccacia belegd met zachtgegaarde lomo | tonato | antiboise
18
Tête de moine kaas bordje
12,5
LOVE @ first bite
Hoofdgerechten | VLEES
Tajine van Texels lam | jonge wortel | lente ui
31
Asperges | à la flamande | porchetta | kruidensla
32
Rib eye | sla | handgesneden frietjes
39
Rib eye | sla | handgesneden frietjes
39
Hereford rundssteak | sla | handgesneden frietjes
32
Côte à l’os ‘Premium selection meat’ |Holstein
21 dagen gerijpt
Handgesneden frietjes | sla
55 Per Persoon | Per 2 personen te kiezen
Bij rib eye, steak - saus inbegrepen | keuze
Champignon | peper | bearnaise | tyrolienne | kaassaus Van Tricht
Hoofdgerechten | VIS
Coquille | linguini pasta | schelpjes | capponata | butternut
34
Zeebaars filet | kappertjes & tomaat| jus basque | polenta friet
38
Asperges | gerookte MOWI zalm | mousseline | kruidensla
33
Dessert
Crème bruléé van ris condé & merlot
Granny smith | kokos | verbena|yuzu |gepofte quinoa
12
Moelleux van chocolade Pur Caraïbe Valrhona
'Marron Style'
12.5
Dame blanche 'Marron' | vanille ijs
chocolade saus 66 % | slagroom
12,5
Kaasbordje door Kaasmeester 'Van Tricht'
5 soorten | kruidentoast met gekonfijt fruit
17
Café affogato | espresso | vanilleijs
7
Champagne sabayon | amaretti | vanille ijs | fruit
vanaf 2 personen |
14 p.p.
Espresso Martini | after dinner cocktail
Espresso | kahlua | vodka | siroop
14
Baileys panna cotta
Crèmeux witte chocolade |mandarijn | duindoornbes
12
deze gerechten zijn doorlopend beschikbaar zowel 's middags als 's avonds
FOODSHARING
HOME MADE TEASERS
een extra'tje bij de apero
Rundstartaar | rossini | toast | truffeldip
17
Krokante visreepjes | tartaarsaus
16
Schelpjes 'Asian' style | massaman curry
17
Sashimi | zalm & coquille
Edamame boontjes & miso | wasabi | gember
20
Crispy chicken roll 'Loempia' 4 st. | Nam jim dip
15
||Crispy chicken roll 'Loempia' 4 st. | Nam jim dip
15
||Crispy chicken roll 'Loempia' 4 st. | Nam jim dip
15
|Crispy chicken roll 'Loempia' 4 st. |Crispy chicken roll 'Loempia' 4 st. | Nam jim dip
15
|Vleeskroket Duroc d'olives Marron | truffeldip
12
|Vleeskroket Duroc d'olives Marron | truffeldip
12
Pulled Pork | Bun
15
Geitenkaas dip | rode biet | cracker
12
À LA CARTE
VOORGERECHT
Huisgemaakte garnaalkroket in brickdeeg | selder | appel | witloof
19
Gamba | kokos & curry | koolrabi | basilicum
21
Kalfszwezerik | groene kruiden krokant| asperge | morieltjes
24
Carpaccio Hereford rund | old groendal | champignon | truffelmayo
21
Zachtgegaard Duroc buikspek | nehm |blackbean | mango chutney
18
Veggie melanzane alla parmigiani | rucola | pijnboompit | burrata
20
Asperge | gerookte zalm | mousseline | garnaal | groene kruiden
21,5
Asperge | porchetta | carbonara style | daslook
20
A la carte | HOOFDGERECHT
Coquille | pasta | groene kruiden | courgette | sjalot | witte wijn jus
32
Bouillabaisse | noordzeevis & gamba | rouille | toast
35
Asperge | gerookte zalm | mousseline | garnaal | krieltjes
32
Asperge | porchetta | carbonara style | daslook | krieltjes
31
Iberico wang | venkel | boontjes | gebrande ui| rozemarijn aardappel
29
Catch of the day | prei | courgette | witte wijn saus | avruga | fluwele aardappelpuree
32
HOOFDGERECHT
Rib Eye | spinazie | sla | verse frietjes
37
Hereford Runds steak | sla | verse frietjes
31,5
Saus inbegrepen | keuze
champignon | peper | bearnaise | tyrolienne | saus Van Tricht
Extra warme groenten
Gebakken boschampignons | peterselieboter | 5
Groene boontjes | Duroc spek | bieslook | 5
DESSERTS
Huisgemaakte crème brulée | ijs
10
Moelleux van chocolade Pur Caraïbe Valrhona 'Marron Style'
12.5
Dame blanche 'Marron' | vanille ijs | chocolade saus 66 % | slagroom
12,5
Kaasbordje door Kaasmeester 'Van Tricht'| 5 soorten | brioche
17
Café affogato | espresso | vanilleijs
7
Boule de Berlin| pistache crème | granité gluhwein
11
Champagne sabayon | amandel tuille | vanille ijs
vanaf 2 personen
14 p.p.
Espresso Martini | after dinner cocktail
Espresso | kahlua | vodka | siroop
14
Om u van een vlotte bediening te kunnen verzekeren vragen wij u om max. 3 verschillende voor – en hoofdgerechten per tafel te kiezen.