A LA CARTE / FOODSHARING | MIDDAG & AVOND
Foodsharing | TO SHARE OR NOT
In ons sharing concept kan u bites delen om te starten bij apero
of meerdere als vervanger voorgerecht
Op vrijdag – en zaterdag avond serveren wij
telkens min. 2 bites per 2 personen en hoofdgerecht
Zalm | dragon eye roll | wasabi | soja | krokante ui | siracha
18
Rubia gallega kroket | Chinese kool | raz el hanout dip
15
Krokant van hoevekip | parmesan & anjovis dip | sucrine
16
French oester 4 st. | rode ui vinaigre | toast | beurre d'Isigny
16
Burrata gerookt | gegrilde asperge | amandel piment | foccacia
14
Loaded nachos | chili sin carne | limoen | zure room
15
Artisanaal charcuterie & kaas plankje
19
Krokante visreepjes | remoulade saus | citroen
16
Pulpo alla gallega
21
Zeeuwse mosselen – Provençale
19
LOVE @ first bite
Hoofdgerechten | VLEES
Steak tartaar Charolais | pickles | sla | handgesneden frietjes
29
Ceasar salad | gamba | parmesan & anjovis mayo | sucrine
30
Rib eye | sla | handgesneden frietjes
37
Hereford rundssteak | sla | handgesneden frietjes
31,5
Côte à l'os Special 21 gerijpt | sla | handgesneden frietjes
55 p.p. | per 2 personen
Bij rib eye, steak en côte a l'os is saus inbegrepen | keuze
Champignon | peper | bearnaise | tyrolienne | kaassaus Van Tricht
Hoofdgerechten | VIS
Coquille | ramen | groene curry kokos | broccolini | edamame
32
Bouillabaise | noordzeevis & gamba | rouille | toast
36
Catch of the day | à l'Ostendaise | fluwele aardappelpuree
33
Zeebaars |courgette |beurre blanc citroentijm |bascilicumpuree
33
Salade Huisgemaakte garnaalkroket 'Klassiek' gepaneerd
Tomat d'antan | bladspinazie
29