A LA CARTE / FOODSHARING | MIDDAG & AVOND

Foodsharing | TO SHARE OR NOT

In ons sharing concept kan u bites delen om te starten bij apero
of meerdere als vervanger voorgerecht
Op vrijdag – en zaterdag avond serveren wij
telkens min. 2 bites per 2 personen en hoofdgerecht

Zalm | dragon eye roll | wasabi | soja | krokante ui | sriracha

18

Carpaccio coquille | chawanmushi van bisque | crème piment Basque

22

Nobashi garnaal (6st.) | passievruchten gel & piment bascilicum mayo

15

Rubia galega kroket | dashi | miso orange mayo

15

Schelpjes ‘ Thai style’ | kokos | rode peper

19

Prosciuto crudo Duroc d’olives | focaccia toast

19

Foccacia belegd met zachtgegaarde lomo | tonato | antiboise

18

Tête de moine kaas bordje

12,5

LOVE @ first bite
Hoofdgerechten | VLEES

Tajine van Texels lam | jonge wortel | lente ui

31

Asperges | à la flamande | porchetta | kruidensla

32

Rib eye | sla | handgesneden frietjes

39

Rib eye | sla | handgesneden frietjes

39

Hereford rundssteak | sla | handgesneden frietjes

32

Côte à l’os ‘Premium selection meat’ |Holstein
21 dagen gerijpt
Handgesneden frietjes | sla
55 Per Persoon | Per 2 personen te kiezen

Bij rib eye, steak - saus inbegrepen | keuze
Champignon | peper | bearnaise | tyrolienne | kaassaus Van Tricht


Hoofdgerechten | VIS

Coquille | linguini pasta | schelpjes | capponata | butternut

34

Zeebaars filet | kappertjes & tomaat| jus basque | polenta friet

38

Asperges | gerookte MOWI zalm | mousseline | kruidensla

33

Dessert

Crème bruléé van ris condé & merlot
Granny smith | kokos | verbena|yuzu |gepofte quinoa

12

Moelleux van chocolade Pur Caraïbe Valrhona
'Marron Style'

12.5

Dame blanche 'Marron' | vanille ijs
chocolade saus 66 % | slagroom

12,5

Kaasbordje door Kaasmeester 'Van Tricht'
5 soorten | kruidentoast met gekonfijt fruit

17

Café affogato | espresso | vanilleijs

7

Champagne sabayon | amaretti | vanille ijs | fruit
vanaf 2 personen |

14 p.p.

Espresso Martini | after dinner cocktail
Espresso | kahlua | vodka | siroop

14

Baileys panna cotta
Crèmeux witte chocolade |mandarijn | duindoornbes

12

deze gerechten zijn doorlopend beschikbaar zowel 's middags als 's avonds


FOODSHARING


HOME MADE TEASERS
een extra'tje bij de apero



Rundstartaar | rossini | toast | truffeldip
17

Krokante visreepjes | tartaarsaus
16

Schelpjes 'Asian' style | massaman curry
17

Sashimi | zalm & coquille
Edamame boontjes & miso | wasabi | gember
20

Crispy chicken roll 'Loempia' 4 st. | Nam jim dip
15

||Crispy chicken roll 'Loempia' 4 st. | Nam jim dip
15

||Crispy chicken roll 'Loempia' 4 st. | Nam jim dip
15

|Crispy chicken roll 'Loempia' 4 st. |Crispy chicken roll 'Loempia' 4 st. | Nam jim dip
15

|Vleeskroket Duroc d'olives Marron | truffeldip
12

|Vleeskroket Duroc d'olives Marron | truffeldip
12

Pulled Pork | Bun
15

Geitenkaas dip | rode biet | cracker
12




À LA CARTE


VOORGERECHT


Huisgemaakte garnaalkroket in brickdeeg | selder | appel | witloof
19


Gamba | kokos & curry | koolrabi | basilicum
21


Kalfszwezerik | groene kruiden krokant| asperge | morieltjes
24


Carpaccio Hereford rund | old groendal | champignon | truffelmayo
21


Zachtgegaard Duroc buikspek | nehm |blackbean | mango chutney
18


Veggie melanzane alla parmigiani | rucola | pijnboompit | burrata
20


Asperge | gerookte zalm | mousseline | garnaal | groene kruiden
21,5


Asperge | porchetta | carbonara style | daslook
20





A la carte | HOOFDGERECHT


Coquille | pasta | groene kruiden | courgette | sjalot | witte wijn jus
32


Bouillabaisse | noordzeevis & gamba | rouille | toast
35


Asperge | gerookte zalm | mousseline | garnaal | krieltjes
32


Asperge | porchetta | carbonara style | daslook | krieltjes
31


Iberico wang | venkel | boontjes | gebrande ui| rozemarijn aardappel
29


Catch of the day | prei | courgette | witte wijn saus | avruga | fluwele aardappelpuree
32



HOOFDGERECHT


Rib Eye | spinazie | sla | verse frietjes
37


Hereford Runds steak | sla | verse frietjes
31,5


Saus inbegrepen | keuze
champignon | peper | bearnaise | tyrolienne | saus Van Tricht


Extra warme groenten
Gebakken boschampignons | peterselieboter | 5
Groene boontjes | Duroc spek | bieslook | 5




DESSERTS



Huisgemaakte crème brulée | ijs
10


Moelleux van chocolade Pur Caraïbe Valrhona 'Marron Style'
12.5


Dame blanche 'Marron' | vanille ijs | chocolade saus 66 % | slagroom
12,5


Kaasbordje door Kaasmeester 'Van Tricht'| 5 soorten | brioche
17


Café affogato | espresso | vanilleijs
7


Boule de Berlin| pistache crème | granité gluhwein
11


Champagne sabayon | amandel tuille | vanille ijs
vanaf 2 personen
14 p.p.


Espresso Martini | after dinner cocktail
Espresso | kahlua | vodka | siroop
14


Om u van een vlotte bediening te kunnen verzekeren vragen wij u om max. 3 verschillende voor – en hoofdgerechten per tafel te kiezen.