A LA CARTE / FOODSHARING | MIDDAG & AVOND

Foodsharing | TO SHARE OR NOT

In ons sharing concept kan u bites delen om te starten bij apero
of meerdere als vervanger voorgerecht
Op vrijdag – en zaterdag avond serveren wij
telkens min. 2 bites per 2 personen en hoofdgerecht



Zalm | dragon eye roll | wasabi | soja | krokante ui | siracha
18

Rubia gallega kroket | Chinese kool | raz el hanout dip
15

Krokant van hoevekip | parmesan & anjovis dip | sucrine
16

French oester 4 st. | rode ui vinaigre | toast | beurre d'Isigny
16

Burrata gerookt | gegrilde asperge | amandel piment | foccacia
14

Loaded nachos | chili sin carne | limoen | zure room
15

Artisanaal charcuterie & kaas plankje
19

Krokante visreepjes | remoulade saus | citroen
16

Pulpo alla gallega
21

Zeeuwse mosselen – Provençale
19



LOVE @ first bite
Hoofdgerechten | VLEES

Steak tartaar Charolais | pickles | sla | handgesneden frietjes
29

Ceasar salad | gamba | parmesan & anjovis mayo | sucrine
30

Rib eye | sla | handgesneden frietjes
37

Hereford rundssteak | sla | handgesneden frietjes
31,5

Côte à l'os Special 21 gerijpt | sla | handgesneden frietjes
55 p.p. | per 2 personen


Bij rib eye, steak en côte a l'os is saus inbegrepen | keuze
Champignon | peper | bearnaise | tyrolienne | kaassaus Van Tricht



Hoofdgerechten | VIS

Coquille | ramen | groene curry kokos | broccolini | edamame
32

Bouillabaise | noordzeevis & gamba | rouille | toast
36

Catch of the day | à l'Ostendaise | fluwele aardappelpuree
33

Zeebaars |courgette |beurre blanc citroentijm |bascilicumpuree
33

Salade Huisgemaakte garnaalkroket 'Klassiek' gepaneerd
Tomat d'antan | bladspinazie
29