Chefs menu

Kerstdag 25 dec. 2021 & 26 dec.

12.00 h.


3 degustatie hapjes
-
Huisgerookte paling | Pomme moscovite met haring kaviaar | bieslook
-
Witloof velouté | porchetta Villani | La Chouffe
-
Hert filet ' Rosinni' | truffeljus | wintergarnituur | kroketjes
-
Dôme donkere chocolade | cremeux passievrucht & yoghurt | piña colada | passie karamel

|


€ 65 p.p.
( 3 hapjes + 4 gangen menu)

€ 25 ( dranken pakket all inn : bubbels| aangepaste wijn|water|koffie of thee)

Bistronomie menu

Kerstdag 25 dec. 2021 & 26 dec. 2021

12.00 h.


3 degustatie hapjes
-
Garnaalkroket in brickdeeg | citrus mayo | zilverui
-
Witloof velouté | porchetta Villani | La Chouffe
-
Chateaubriand | bearnaise | salade | verse frietjes
-
Tarte tatin van abrikoos | koude sinaas sabayon | ijs

|


€ 65 p.p.
( 3 hapjes + 4 gangen menu)

€ 25 ( dranken pakket all inn : bubbels| aangepaste wijn|water|koffie of thee)