CHEF’S MENU


Keuze voorgerecht
Zeebaars | nhem | Thaïse dip | Green sorbet
Of
Gerookte buffelmozzarella | coppa di Vitsina | oregano | tomate d’antan 

Tussengerecht *
Scheermes & kokkel | fiduea nero | citroen | venkel

Hoofdgerecht
Dorade | fregola | sjalot | zebratomaat | citroengras | zeeuwse mossel
Of
Duroc secreto ‘green egg’ | pancetta | jonge wortel | oregano | mini girolle

Keuze dessert
Taïnori 64 % | peche | abrikoos | lavendel crumble | cacao
Of
Kaasbord ‘Van Tricht’ | brioche | huisgemaakte compôte | (suppl. € 5,00)

3 gangen : 48 euro
4 gangen (met *) : 58 euro
Aangepaste wijnen per gerecht te verkrijgen
Glas : € 7,50 | Karaf (0,5 l.) : € 21,00 | Fles : € 38,00


MENUKAART

 

Onze menukaart is bewust klein gehouden, dit omdat alle gerechten van onze compacte menukaart vers bereid worden.

 

 

LUNCH

‘s Middags is er een lunch verkrijgbaar aan € 25,00 p.p.
voorgerecht - hoofdgerecht - dessert