CHEF’S MENU


Keuze voorgerecht
Zalm warm gerookt | courgette | xeres | postel crumble
Of
Pulpo ‘Green Egg’| tuinboon | jonge wortel | venkel | bravas jus | lavas granité

Tussengerecht *
Asperge | premium rib Duroc | daslookboter | olijf jam | Timut peper

Hoofdgerecht
Lotte | lamsoor | zuring | snijboon| salie | palingboter
Of
Lamsfilet | gnocchi | jonge spinazie | ligurische olijf | groene asperge | dragoncrème

Keuze dessert
Dark caraïbe 66 % | extra vierge | merlot | framboos
Of
Kaasbord ‘Van Tricht’ | brioche | huisgemaakte compôte | (suppl. € 5,00)

3 gangen : 48 euro
4 gangen (met *) : 58 euro
Aangepaste wijnen per gerecht te verkrijgen
Glas : € 7,50 | Karaf (0,5 l.) : € 21,00 | Fles : € 38,00


MENUKAART

 

Onze menukaart is bewust klein gehouden, dit omdat alle gerechten van onze compacte menukaart vers bereid worden.

 

 

LUNCH

‘s Middags is er een lunch verkrijgbaar aan € 25,00 p.p.
voorgerecht - hoofdgerecht - dessert