LUNCH | MIDDAG
Marktmenu
| Kwalitatieve lunch / marktmenu culinair ingevuld volgens marktaanbod | |
|---|---|
✻ 2 gangen € 35 ( voor – en hoofdgerecht ) |
|
✻ 3 gangen € 45 ( voor – en hoofdgerecht + dessert) |
|
✻ 4 gangen € 55 ( voor, tussen – en hoofdgerecht + dessert) |
|
Let op: Indien u wijzigingen in het menu wenst omwille van andere eetgewoonten of allergieën die niet op voorhand werden vermeld, wordt er een supplement van € 5 per persoon aangerekend. |
|
| Enkel 's middags te verkrijgen. |
A la Carte & Food sharing
| Foodsharing | TO SHARE OR NOT | |
|---|---|
In ons sharing concept kan u bites delen om te starten bij apero of meerdere als vervanger van het voorgerecht. |
|
| Zalm | € 18,00 |
dragon eye roll | wasabi | soja | krokante ui | sriracha |
|
| Canneloni carne | € 19,00 |
Secreto 07 By De Laet & Van Haver | oude Postel kaas |
|
| Toast boschampignon | € 18,00 |
brioche | frisse kruidensla |
|
| Rubia galega kroket | € 15,00 |
dragon aïolie |
|
| Schelpjes ‘Thai style’ | € 19,00 |
kokos | groene curry |
|
| LOVE @ first bite | |
| VOORGERECHTEN | |
| Hartkalfszwezerik | € 24,00 |
Crème erwt | spruit | zwarte look jus |
|
| Argentijnse reuze gamba | € 24,00 |
Kruidensla | Nantua jus |
|
| Wilde coquille | € 25,00 |
Aardpeer | zeekraal | citroengras jus |
|
| Gebakken foie gras | € 25,00 |
Vadouvan jus | knolseldercrème | kruiden krokant |
|
| Hoofdgerechten | VLEES | |
| Solomillo Duroc | € 36,00 |
Bloemkool | parmesan | pickless mousseline |
|
| Wildsuggestie van het moment | |
Warme groenten en aardappelgarnituur Dagprijs |
|
| Lam stoofpotje | € 34,00 |
Texels Lamscurry | fregola sarda |
|
| Rund Berugi | € 41,00 |
Dunne lende |
|
| Filet Pur Limousin | € 40,00 |
Bij Filet Pur & Dunne Lende |
|
| Saus naar keuze | |
Champignon | peper | bearnaise | tyrolienne | kaassaus Van Tricht |
|
| *Inbegrepen bij dunne lende & filet pur. | |
Frisse salade | handgesneden frietjes en saus |
|
| Hoofdgerechten | VIS & VEGETARISCH | |
| Noordzeevis ‘catch of the day’ | € 39,00 |
Gabakken in lookboter | verse frietjes | kruiden sla |
|
| Reuze gamba ‘Chef’s style’ | € 39,00 |
Gabakken in lookboter | verse frietjes | kruiden sla |
|
| Vegetarisch | € 28,00 |
Linguini pasta | wilde champignons | butternut | oude kaas Suppl. Herfst truffel |
|
| DESSERT | |
| Moelleux van chocolade Pur Caraïbe Valrhona | € 14,00 |
| Dame blanche 'Marron' | € 13,00 |
vanille ijs | chocolade saus 66 % | slagroom |
|
| Kaasbordje door Kaasmeester 'Van Tricht' | € 17,00 |
5 soorten | kruidentoast met gekonfijt fruit |
|
| Café affogato | € 8,00 |
espresso | vanille ijs |
|
| Champagne sabayon | € 14,00 |
amaretti | vanille ijs | fruit | vanaf 2 personen |
|
| Espresso Martini | after dinner cocktail | € 14,00 |
Espresso | kahlua | vodka | siroop |
|
| Coupe colonel | € 11,00 |
2 bolletjes citroensorbet |shot vodka |
|
| Peterseliewortel | € 13,00 |
caramel | pecan noot | espuma witte chocolade |
Kindermenu
| Chipjes | |
|---|---|
| Voorgerecht | |
Kaas of garnaalkroket |
|
| Hoofdgerecht | |
Krokante kip met frietjes – appelmoes of salade |
|
| Kinderijsje 2 bolletjes ijs met disco snoepjes | |
| Kindermenu aan | € 28,00 |