LUNCH | MIDDAG
Marktmenu & snelle lunch
Kwalitatieve lunch / marktmenu culinair ingevuld volgens marktaanbod | |
---|---|
✻ 2 gangen € 35 ( voor – en hoofdgerecht ) | |
✻ 3 gangen € 45 ( voor – en hoofdgerecht + dessert) | |
✻ 4 gangen € 55 ( voor, tussen – en hoofdgerecht + dessert) | |
BBQ formule | |
Hapje | dip met crackers | |
Green egg | Kip yakitori spies | mango chutney | |
Lomo Duroc BBQ Chimichurri Packsoi | mini Maïs | rozemarijn krieltjes | |
€31 PP | |
Let op: Indien u wijzigingen in het menu wenst omwille van andere eetgewoonten of allergieën die niet op voorhand werden vermeld, wordt er een supplement van € 5 per persoon aangerekend. | |
Enkel 's middags te verkrijgen. |
A la Carte & Food sharing
Foodsharing | TO SHARE OR NOT | |
---|---|
In ons sharing concept kan u bites delen om te starten bij apero of meerdere als vervanger van het voorgerecht. Op vrijdag – en zaterdag avond serveren wij telkens min. 2 bites per 2 personen en hoofdgerecht. | |
Zalm | € 18,00 |
dragon eye roll | wasabi | soja | krokante ui | sriracha | |
Carpaccio coquille | € 22,00 |
komkommer | passie | gin | |
Venkel | € 15,00 |
tomaat | balsamico | amaranth | zuurdesem (VEGGIE) | |
Rubia galega kroket | € 15,00 |
dragon aïolie | |
Schelpjes ‘ Thai style’ | € 19,00 |
kokos | rode peper | |
Wagyu F4 Australië | 5 maand gerijpt | € 21,00 |
olives vierge | focaccia toast | |
Sardien | € 21,00 |
watermeloen | tomaat | sweet chili | |
LOVE @ first bite | |
Hoofdgerechten | VLEES | |
Lamscarré | € 37,00 |
artisjok | rozemarijn | knolselder | lardo | portjus | |
Poulet noir kip | € 32,00 |
ceasar salad | basilicum | |
Kalfstartaar ‘Holstein’handgesneden | € 32,00 |
frisse sla | verse frietjes | |
Rib eye | € 37,00 |
sla | handgesneden frietjes | |
Hereford rundssteak | € 32,00 |
sla | handgesneden frietjes | |
Bij rib eye & steak | |
saus inbegrepen | keuze uit: Champignon | peper | bearnaise | tyrolienne | kaassaus Van Tricht | |
Côte à l’os ‘Premium selection meat’ | Holstein | 21 dagen gerijpt | |
Handgesneden frietjes | sla | €55 Per Persoon | Per 2 personen te kiezen | |
Hoofdgerechten | VIS | |
Linguini schelpjes & coquille | € 34,00 |
frisse pesto | peultjes | |
Zeebaars filet | € 38,00 |
antiboise |courgette| piment basque dip | polenta | |
Wilde Argentijnse reuze gamba 2 stuks | € 38,00 |
Tiger oil | Romaanse sla & basilicum | |
DESSERT | |
Moelleux van chocolade Pur Caraïbe Valrhona | € 13,00 |
'Marron Style' | |
Dame blanche 'Marron' | € 12,50 |
vanille ijs | chocolade saus 66 % | slagroom | |
Kaasbordje door Kaasmeester 'Van Tricht' | € 17,00 |
5 soorten | kruidentoast met gekonfijt fruit | |
Café affogato | € 8,00 |
espresso | vanilleijs | |
Champagne sabayon | € 14,00 |
amaretti | vanille ijs | fruit | vanaf 2 personen | |
Espresso Martini | after dinner cocktail | € 14,00 |
Espresso | kahlua | vodka | siroop | |
Baileys panna cotta | € 12,00 |
Crèmeux witte chocolade |mandarijn | duindoornbes |
Kindermenu
Kaaskroket of vleeskroket | |
---|---|
Kinder kip of kinder steak | |
friet | appelmoes of salade | |
Kinder ijsje disco style | |
Kindermenu aan | € 26,00 |