LUNCH | MIDDAG
Marktmenu
Kwalitatieve lunch / marktmenu culinair ingevuld volgens marktaanbod | |
---|---|
✻ 2 gangen € 35 ( voor – en hoofdgerecht ) |
|
✻ 3 gangen € 45 ( voor – en hoofdgerecht + dessert) |
|
✻ 4 gangen € 55 ( voor, tussen – en hoofdgerecht + dessert) |
|
Let op: Indien u wijzigingen in het menu wenst omwille van andere eetgewoonten of allergieën die niet op voorhand werden vermeld, wordt er een supplement van € 5 per persoon aangerekend. |
|
Enkel 's middags te verkrijgen. |
A la Carte & Food sharing
Foodsharing | TO SHARE OR NOT | |
---|---|
In ons sharing concept kan u bites delen om te starten bij apero of meerdere als vervanger van het voorgerecht. |
|
Zalm | € 18,00 |
dragon eye roll | wasabi | soja | krokante ui | sriracha |
|
Canneloni carne | € 19,00 |
Secreto 07 By De Laet & Van Haver | oude Postel kaas |
|
Toast boschampignon | € 18,00 |
brioche | frisse kruidensla |
|
Oester ‘Marron’ | € 30,00 |
(6 stuks) |
|
Rubia galega kroket | € 15,00 |
dragon aïolie |
|
Schelpjes ‘Thai style’ | € 19,00 |
kokos | groene curry |
|
LOVE @ first bite | |
VOORGERECHTEN | |
Kalfstong & hartkalfszwezerik | € 24,00 |
Sauce gribiche | koolrabi & broccoli | piment d’espelette |
|
Argentijnse reuze gamba | € 24,00 |
Vergeten groenten | gerookte Hollandaise | algenpoeder |
|
Wilde coquille | € 25,00 |
Citroenthijm jus N’duja | butternut | kruidensla |
|
Gebakken foie gras | € 25,00 |
Vadouvan jus | knolseldercrème | kruiden krokant |
|
Hoofdgerechten | VLEES | |
Canette - Jonge eend | € 35,00 |
Drie bereidingen van wortel | pommes fondants | mirin jus |
|
Wildsuggestie van het moment | |
Warme groenten en aardappelgarnituur Dagprijs |
|
Lam stoofpotje | € 34,00 |
Texels Lamscurry | fregola sarda |
|
Rund Berugi | € 41,00 |
dunne lende |
|
Côte à l’os | Rubia gallega | € 60,00 |
€60 per persoon | Per 2 personen te kiezen |
|
Saus naar keuze | |
Champignon | peper | bearnaise | tyrolienne | kaassaus Van Tricht |
|
*Inbegrepen bij dunne lende & côte à l'os | |
Frisse salade | handgesneden frietjes en saus |
|
Hoofdgerechten | VIS & VEGETARISCH | |
Noordzeevis ‘catch of the day’ | € 38,00 |
Zeekraal | prei | gerookte botermelk| grijze garnaal | Arenka |
|
Schelpen | € 35,00 |
Linguini pasta | schelpen | gremolata |
|
Reuze gamba ‘Chef’s style’ | € 39,00 |
Gabakken in lookboter | verse frietjes | kruiden sla |
|
Vegetarisch | € 28,00 |
Linguini pasta | wilde champignons | butternut | oude kaas |
|
DESSERT | |
Moelleux van chocolade Pur Caraïbe Valrhona | € 14,00 |
'Marron Style' |
|
Dame blanche 'Marron' | € 13,00 |
vanille ijs | chocolade saus 66 % | slagroom |
|
Kaasbordje door Kaasmeester 'Van Tricht' | € 17,00 |
5 soorten | kruidentoast met gekonfijt fruit |
|
Café affogato | € 8,00 |
espresso | vanilleijs |
|
Champagne sabayon | € 14,00 |
amaretti | vanille ijs | fruit | vanaf 2 personen |
|
Espresso Martini | after dinner cocktail | € 14,00 |
Espresso | kahlua | vodka | siroop |
|
Coupe colonel | € 11,00 |
2 bolletjes citroensorbet |shot vodka |
|
Abrikoos | mango | amandel ijs | namaleka | jasmijn | € 13,00 |
Abrikoos | mango | amandel ijs | namaleka | jasmijn |
Kindermenu
Chipjes | |
---|---|
Voorgerecht | |
Kaas of garnaalkroket |
|
Hoofdgerecht | |
Krokante kip met frietjes – appelmoes of salade |
|
Kinderijsje 2 bolletjes ijs met disco snoepjes | |
Kindermenu aan | € 28,00 |