DINNER | AVOND
Degustatie menu
| CHEF'S DEGUSTATIEMENU | |
|---|---|
| Degustatie hapjes | |
| Pieterman | |
N’duja | butternut |
|
| ✻ | |
| Vergeten groenten | |
Gerookte hollandaise | algenpoeder |
|
| ✻ | |
| Pulpo* | |
Romesco | ratte de Touquet |
|
| ✻ | |
| Txogitxu rund zachtgegaard | |
Knolselder | gebakken foie gras | green sisho |
|
| ✻ | |
| Peer | |
Amandel | 5 spices | butterscotch |
|
| OF | |
| Kaas | |
door kaasmeester 'Van Tricht' | 5 soorten | brioche (+7 € p.p.) |
|
| Menu 4 gangen | 71 | |
Aangepaste wijn bij 4 gangen | wijn bij 2 VG en HG | 29 |
|
| Menu 5 gangen met * | + € 16 | |
Aangepaste wijn bij 5 gangen | wijn bij 3 VG en HG | 35 |
|
|
|
| enkel 's avonds te verkrijgen |
A la Carte & Food sharing
| Foodsharing | TO SHARE OR NOT | |
|---|---|
In ons sharing concept kan u bites delen om te starten bij apero of meerdere als vervanger van het voorgerecht. |
|
| Zalm | € 18,00 |
dragon eye roll | wasabi | soja | krokante ui | sriracha |
|
| Canneloni carne | € 19,00 |
Secreto 07 By De Laet & Van Haver | oude Postel kaas |
|
| Toast boschampignon | € 18,00 |
brioche | frisse kruidensla |
|
| Oester ‘Marron’ | € 30,00 |
(6 stuks) |
|
| Rubia galega kroket | € 15,00 |
dragon aïolie |
|
| Schelpjes ‘Thai style’ | € 19,00 |
kokos | groene curry |
|
| LOVE @ first bite | |
| Voorgerechten | |
| Kalfstong & hartkalfszwezerik | € 24,00 |
Sauce gribiche | koolrabi & broccoli | piment d’espelette |
|
| Argentijnse reuze gamba | € 24,00 |
Vergeten groenten | gerookte Hollandaise | algenpoeder |
|
| Wilde coquille | € 26,00 |
Citroenthijm jus N’duja | butternut | kruidensla |
|
| Gebakken foie gras | € 25,00 |
Vadouvan jus | knolseldercrème | kruiden krokant |
|
| Hoofdgerechten | VLEES | |
| Canette - Jonge eend | € 35,00 |
Drie bereidingen van wortel | pommes fondants | mirin jus |
|
| Wildsuggestie van het moment | |
Warme groenten en aardappelgarnituur Dagprijs |
|
| Lam stoofpotje | € 34,00 |
Texels Lamscurry | fregola sarda |
|
| Rund Simmental | € 41,00 |
dunne lende |
|
| Côte à l’os | Rubia gallega | € 60,00 |
€60 per persoon | Per 2 personen te kiezen |
|
| *Inbegrepen bij dunne lende & côte à l'os | |
Frisse salade | handgesneden frietjes en saus |
|
| Saus naar keuze | |
Champignon | peper | bearnaise | tyrolienne | kaassaus Van Tricht |
|
| Hoofdgerechten | VIS & VEGETARISCH | |
| Noordzeevis ‘catch of the day’ | € 38,00 |
Zeekraal | prei | gerookte botermelk| grijze garnaal | Arenka |
|
| Schelpen | € 35,00 |
Linguini pasta | schelpen | gremolata |
|
| Reuze gamba ‘Chef’s style’ | € 39,00 |
Gabakken in lookboter | verse frietjes | kruiden sla |
|
| Vegetarisch | € 28,00 |
Linguini pasta | gremolata | zongedroogde tomaat | seizoensgroente Suppl. Herfst truffel |
|
| DESSERT | |
| Moelleux van chocolade Pur Caraïbe Valrhona | € 14,00 |
'Marron Style' |
|
| Dame blanche 'Marron' | € 13,00 |
vanille ijs | chocolade saus 66 % | slagroom |
|
| Kaasbordje door Kaasmeester 'Van Tricht' | € 17,00 |
5 soorten | kruidentoast met gekonfijt fruit |
|
| Café affogato | € 8,00 |
espresso | vanilleijs |
|
| Champagne sabayon | € 14,00 |
amaretti | vanille ijs | fruit | vanaf 2 personen |
|
| Espresso Martini | after dinner cocktail | € 14,00 |
Espresso | kahlua | vodka | siroop |
|
| Coupe colonel | € 11,00 |
2 bolletjes citroensorbet |shot vodka |
|
| Abrikoos | mango | amandel ijs | namaleka | jasmijn | € 13,00 |
Abrikoos | mango | amandel ijs | namaleka | jasmijn |
Kindermenu
| Chipjes | |
|---|---|
| Voorgerecht | |
Kaas of garnaalkroket |
|
| Hoofdgerecht | |
Krokante kip met frietjes – appelmoes of salade |
|
| Kinderijsje 2 bolletjes ijs met disco snoepjes | |
| Kindermenu aan | € 28,00 |