DINNER | AVOND
Degustatie menu
CHEF'S DEGUSTATIEMENU | |
---|---|
Degustatie hapjes | |
Scheermes | |
Groene aardbei | jalapeno | avocado | groene curry | |
✻ | |
Venkel | |
Tomaat | balsamico | amaranth | zuurdesem | |
✻ | |
Paling * | |
2 bereidingen | rode biet | foie | |
✻ | |
Lam | |
Artisjok | rozemarijn | gratin knolselder | port jus ALTERNATIEF vis gerecht | suppl. € 5 | |
✻ | |
Pain perdu | |
Sinaasappel | kumquat | botergalet caramel ijs | |
OF | |
Kaas | |
door kaasmeester 'Van Tricht' | 5 soorten | brioche (+7 € p.p.) | |
Menu 4 gangen | 69 | |
Aangepaste wijn bij 4 gangen menu (wijn bij 2 voorgerechten en hoofdgerecht) | 25 | |
Menu 5 gangen | MET * | 84 | |
Aangepaste wijn bij 5 gangen menu (wijn bij 3 voorgerechten en hoofdgerecht) | 31 | |
Gelieve bij reservatie eventuele allergieën of andere eetgewoontes op voorhand door te geven, zodoende kan de keuken een waardig alternatief voorzien. Indien niet op voorhand vermeld, zal hiervoor een een supplement van € 5 p.p. aangerekend worden. Dank voor uw begrip | |
enkel 's avonds te verkrijgen |
A la Carte & Food sharing
Foodsharing | TO SHARE OR NOT | |
---|---|
In ons sharing concept kan u bites delen om te starten bij apero of meerdere als vervanger van het voorgerecht.Op vrijdag – en zaterdag avond serveren wij telkens min. 2 bites per 2 personen en hoofdgerecht. | |
Zalm | € 18,00 |
dragon eye roll | wasabi | soja | krokante ui | sriracha | |
Carpaccio coquille | € 22,00 |
chawanmushi van bisque | crème piment Basque | |
Nobashi garnaal (6st.) | € 15,00 |
passievruchten gel & piment bascilicum mayo | |
Rubia galega kroket | € 15,00 |
dashi | miso orange mayo | |
Schelpjes ‘ Thai style’ | € 19,00 |
kokos | rode peper | |
Prosciuto crudo Duroc d'olives | € 19,00 |
focaccia | belperknolle kaas | |
Foccacia belegd met zachtgegaarde lomo | € 18,00 |
tonato | antiboise | |
Tête de moine kaas bordje | € 12,50 |
LOVE @ first bite | |
Hoofdgerechten | VLEES | |
Tajine van Texels lam | € 31,00 |
jonge wortel | lente ui | |
Asperges | € 32,00 |
à la flamande | porchetta | kruidensla | |
Rib eye | € 39,00 |
sla | handgesneden frietjes | |
Hereford rundssteak | € 32,00 |
sla | handgesneden frietjes | |
Côte à l’os ‘Premium selection meat’ | Holstein | 21 dagen gerijpt | |
Handgesneden frietjes | sla |€55 Per Persoon | Per 2 personen te kiezen | |
Bij rib eye & steak | |
saus inbegrepen | keuze uit: Champignon | peper | bearnaise | tyrolienne | kaassaus Van Tricht | |
Hoofdgerechten | VIS | |
Coquille | € 34,00 |
linguini pasta | schelpjes | capponata | butternut | |
Zeebaars filet | € 38,00 |
kappertjes & tomaat| jus basque | polenta friet | |
Asperges | € 41,00 |
gerookte MOWI zalm | mousseline | kruidensla | |
DESSERT | |
Crème bruléé van ris condé & merlot | € 12,00 |
Granny smith | kokos | verbena|yuzu |gepofte quinoa | |
Moelleux van chocolade Pur Caraïbe Valrhona | € 12,50 |
'Marron Style' | |
Dame blanche 'Marron' | € 12,50 |
vanille ijs | chocolade saus 66 % | slagroom | |
Kaasbordje door Kaasmeester 'Van Tricht' | € 17,00 |
5 soorten | kruidentoast met gekonfijt fruit | |
Café affogato | € 7,00 |
espresso | vanilleijs | |
Champagne sabayon | € 14,00 |
amaretti | vanille ijs | fruit | vanaf 2 personen | |
Espresso Martini | after dinner cocktail | € 14,00 |
Espresso | kahlua | vodka | siroop | |
Baileys panna cotta | € 12,00 |
Crèmeux witte chocolade |mandarijn | duindoornbes |
Kindermenu
Kaaskroket of vleeskroket | |
---|---|
Kinder kip of kinder steak | |
Frietjes | appelmoes of salade | |
Kinderijsje disco 2 bolletjes | |
Kindermenu aan | € 26,00 |