DINNER | AVOND
Degustatie menu
CHEF'S DEGUSTATIEMENU | |
---|---|
Degustatie hapjes | |
Mowi zalm | |
Warm gerookt | courgette | xeres beurre blanc |
|
✻ | |
Melanzani | |
Aubergine | tomaat | geconfijte citroen | basilicum |
|
✻ | |
Tartaar kalf & foie gras terrine * | |
Avruga | zure room |
|
✻ | |
AAA Holstein tagliata BY Monarti | |
Bloemkool | tuinboon | sucrine | gel anijs | dragonaise ALTERNATIEF vis gerecht | suppl. € 5 |
|
✻ | |
Pavlova | |
Rood fruit | meringue | vanilla ijs |
|
OF | |
Kaas | |
door kaasmeester 'Van Tricht' | 5 soorten | brioche (+7 € p.p.) |
|
Menu 4 gangen | 69 | |
Aangepaste wijn bij 4 gangen menu (wijn bij 2 voorgerechten en hoofdgerecht) | 25 |
|
Menu 5 gangen | MET * | 84 | |
Aangepaste wijn bij 5 gangen menu (wijn bij 3 voorgerechten en hoofdgerecht) | 31 |
|
|
|
enkel 's avonds te verkrijgen |
A la Carte & Food sharing
Foodsharing | TO SHARE OR NOT | |
---|---|
In ons sharing concept kan u bites delen om te starten bij apero of meerdere als vervanger van het voorgerecht. |
|
Zalm | € 18,00 |
dragon eye roll | wasabi | soja | krokante ui | sriracha |
|
Carpaccio coquille | € 22,00 |
komkommer | passie | gin |
|
Burrata | € 15,00 |
melanzane | basilicum | chili | gekonfijte citroen(VEGGIE) |
|
Rubia galega kroket | € 15,00 |
dragon aïolie |
|
Schelpjes ‘ Thai style’ | € 19,00 |
kokos | rode peper |
|
Wagyu F4 Australië | 5 maand gerijpt | |
olives vierge | focaccia toast 50 gram - 21 euro 75 gram - 30 euro |
|
Sardien confit | € 21,00 |
pasteque | yuzu | dashi | honing tomaat |
|
LOVE @ first bite | |
Hoofdgerechten | VLEES | |
Hoofdgerecht menu | à la carte | € 39,00 |
Ceasar salad | € 32,00 |
Poulet noir kip | basilicum | verse frietjes |
|
Kalfstartaar ‘Holstein’handgesneden | € 39,00 |
frisse sla | verse frietjes |
|
AAA HOLSTEIN | € 39,00 |
dunne lende BY Monarti | sla | verse frietjes |
|
Hereford rundssteak | € 32,00 |
sla | handgesneden frietjes |
|
Côte à l’os ‘Premium selection meat’ | Holstein | 21 dagen gerijpt | |
Handgesneden frietjes | sla | |
|
Bij dunne lende , steak en côte à l’os - saus inbegrepen | keuze | |
Champignon | peper | bearnaise | tyrolienne | kaassaus Van Tricht |
|
Hoofdgerechten | VIS | |
Linguini schelpjes & coquille | € 34,00 |
frisse pesto | peultjes |
|
Zeebaars filet | € 38,00 |
antiboise |courgette| piment basque dip | polenta |
|
Wilde Argentijnse reuze gamba 2 stuks | € 41,00 |
Tiger oil | Romaanse sla & basilicum |
|
DESSERT | |
Crème bruléé van ris condé & merlot | € 12,00 |
Granny smith | kokos | verbena|yuzu |gepofte quinoa |
|
Moelleux van chocolade Pur Caraïbe Valrhona | € 12,50 |
'Marron Style' |
|
Dame blanche 'Marron' | € 12,50 |
vanille ijs | chocolade saus 66 % | slagroom |
|
Kaasbordje door Kaasmeester 'Van Tricht' | € 17,00 |
5 soorten | kruidentoast met gekonfijt fruit |
|
Café affogato | € 7,00 |
espresso | vanilleijs |
|
Champagne sabayon | € 14,00 |
amaretti | vanille ijs | fruit | vanaf 2 personen |
|
Espresso Martini | after dinner cocktail | € 14,00 |
Espresso | kahlua | vodka | siroop |
|
Baileys panna cotta | € 12,00 |
Crèmeux witte chocolade |mandarijn | duindoornbes |
Kindermenu
Kaaskroket of vleeskroket | |
---|---|
Kinder kip of kinder steak | |
Frietjes | appelmoes of salade |
|
Kinderijsje disco 2 bolletjes | |
Kindermenu aan | € 26,00 |