logo
logo

Home

Menu

Kerstdag Menu

Afhaal Traiteur Eindejaar

Impressie

Open zondagen & verlof

Contact & Parkeren

Barr'on

Cadeaubon

Lunch
Snelle Lunch
Diner

DINNER | AVOND

Degustatie menu A la Carte & Food sharing Kindermenu

Degustatie menu

CHEF'S DEGUSTATIEMENU
Degustatie hapjes


Rode poon

Radicchio | cremeux makreel | sinaas | yuzu

✻
Brussels sprouts

Erwt | pijnboompit | gerookte aardappel

✻
Wilde coquille*

Aardpeer | zeekraal | citroengras schuim

✻
Solomillo duroc

Bloemkool | hazelnoot | parmesan | pickless mousseline
Alternatief vis gerecht op aanvraag | + 5 € PP.

✻
Peterseliewortel

Pecan | vanille |karamel

OF
Kaas

door kaasmeester 'Van Tricht' | 5 soorten | brioche (+7 € p.p.)

Menu 4 gangen | 71

Aangepaste wijn bij 4 gangen | wijn bij 2 VG en HG | 29
Bob wijnen bij 4 gangen | 20

Menu 5 gangen met * | + € 16

Aangepaste wijn bij 5 gangen | wijn bij 3 VG en HG | 35
Bob wijnen 5 gangen | 25

 


Wijzigingen in het menu omwille van andere eetgewoonte of
allergië NIET op voorhand vermeld wordt een suppl. van € 5
p.p. aangerekend.

enkel 's avonds te verkrijgen

A la Carte & Food sharing

Foodsharing | TO SHARE OR NOT

In ons sharing concept kan u bites delen om te starten bij apero of meerdere als vervanger van het voorgerecht. 
Op vrijdag – en zaterdag avond serveren wij telkens min. 2 bites per 2 personen en hoofdgerecht of voor- en hoofdgerecht


Zalm € 18,00

dragon eye roll | wasabi | soja | krokante ui | sriracha

Canneloni carne € 19,00

Secreto 07 By De Laet & Van Haver | oude Postel kaas

Toast boschampignon € 18,00

brioche | frisse kruidensla

Deluxe toast champignon | + verse herfsttruffel + 10 €

Rubia galega kroket € 15,00

dragon aïolie

Schelpjes ‘Thai style’  € 19,00

kokos | groene curry

LOVE @ first bite
Voorgerechten

Hartkalfszwezerik € 24,00

Crème erwt | spruit | zwarte look jus

Argentijnse reuze gamba € 24,00

Kruidensla | Nantua jus

Wilde coquille € 25,00

Aardpeer | zeekraal | citroengras jus

Gebakken foie gras € 25,00

Vadouvan jus | knolseldercrème | kruiden krokant

Hoofdgerechten | VLEES

Solomillo Duroc € 36,00

Bloemkool | parmesan | pickless mousseline

Wildsuggestie van het moment

Warme groenten en aardappelgarnituur

Dagprijs

Lam stoofpotje € 34,00

Texels Lamscurry | fregola sarda

Rund Simmental € 41,00

Dunne lende

Filet Pur Limousin € 40,00
*Inbegrepen bij Filet Pur & Dunne Lende

Frisse salade | handgesneden frietjes en saus

Saus naar keuze

Champignon | peper | bearnaise | tyrolienne | kaassaus Van Tricht

Hoofdgerechten | VIS & VEGETARISCH

Noordzeevis ‘catch of the day’ € 38,00

Prei | schelpjes | zeekraal
Fluwele bloemkool puree

Reuze gamba ‘Chef’s style’ € 39,00

Gabakken in lookboter | verse frietjes | kruiden sla

Vegetarisch € 28,00

Linguini pasta | wilde champignons | tuinkruiden | oude kaas

Suppl. Herfst truffel
+ € 10

DESSERT
Moelleux van chocolade Pur Caraïbe Valrhona € 14,00

'Marron Style'

Dame blanche 'Marron' € 13,00

vanille ijs | chocolade saus 66 % | slagroom

Kaasbordje door Kaasmeester 'Van Tricht' € 17,00

5 soorten | kruidentoast met gekonfijt fruit

Café affogato € 8,00

espresso | vanilleijs

Champagne sabayon € 14,00

amaretti | vanille ijs | fruit | vanaf 2 personen

Espresso Martini | after dinner cocktail € 14,00

Espresso | kahlua | vodka | siroop

Coupe colonel € 11,00

2 bolletjes citroensorbet |shot vodka

Peterseliewortel € 13,00

caramel | pecan noot | espuma witte chocolade

Kindermenu

Chipjes
Voorgerecht

Kaas of garnaalkroket

Hoofdgerecht

Krokante kip met frietjes – appelmoes of salade
Of
Vis met tomatensalade en verse boterpuree
Of
Pasta tomato met parmesan

Kinderijsje 2 bolletjes ijs met disco snoepjes
Kindermenu aan € 28,00
© 2025 Marron | Olsene - Powered by Tablefever
  • Molenstraat 40
    9870 Zulte