Chef  Sven Goeman  deed zijn ervaring op in tal van gerenommeerde zaken zoals Bar et boeuf (Monaco), Bernadin (Antwerpen), Flamant Dining (Antwerpen).  Zijn rijke kennis gebruikt hij nu om creatieve gerechten te creëren, rekening houdende met het beste dat elk seizoen brengt.

Chef Sven Goeman deed zijn ervaring op in tal van gerenommeerde zaken zoals Bar et boeuf (Monaco), Bernadin (Antwerpen), Flamant Dining (Antwerpen).

Zijn rijke kennis gebruikt hij nu om creatieve gerechten te creëren, rekening houdende met het beste dat elk seizoen brengt.


Gastvrouw  Stephanie  deed haar ervaring op tijdens stages in onder andere Royal Rivièra (Côte d’Azur), Hotel des bains (Robertville) en werkte samen met Sven in Flamant Dining.  Stephanie heet u welkom en staat u graag bij met advies over gerechten en wijnen.

Gastvrouw Stephanie deed haar ervaring op tijdens stages in onder andere Royal Rivièra (Côte d’Azur), Hotel des bains (Robertville) en werkte samen met Sven in Flamant Dining.

Stephanie heet u welkom en staat u graag bij met advies over gerechten en wijnen.

Sommelier  Bernard  zorgt voor de opstelling van de wijnkaart en gaat de klant begeleiden in de keuze van de passende wijn bij een gerecht of menu.

Sommelier Bernard zorgt voor de opstelling van de wijnkaart en gaat de klant begeleiden in de keuze van de passende wijn bij een gerecht of menu.

Tom  is de rechterhand van onze Chef en zorgt mee voor de creatieve uitwerking van onze gerechten en is gepassioneerd in het maken van desserts.

Tom is de rechterhand van onze Chef en zorgt mee voor de creatieve uitwerking van onze gerechten en is gepassioneerd in het maken van desserts.